2 st Junkerfåtöljer

2 st nya fåtöljer som fått ny klädsel och bärande väv. Fåtöljerna kommer från Dux och heter Junker. Stommen har fått ny bärande linneväv och dynorna har fått tyget Hallingdal65 från Kvadrat. Tidigare var även dynorna klädda i linneväv, snyggt, men inte lika skönt att sitta i enligt mitt tycke.

Från början var läderarmstöden ljusare vilket jag gillade, men de hade flera fula fläckar, därför putsade jag upp dem lite, de blev då mörkare och jag fick ett infall att byta ut dem mot ljusare, men är nu glad att jag valde att behålla dem, det ger lite mer karaktär till stolarna som känns lite klassiska i modellen och det ”försiktiga” valet av färg på tyg.

Hann tyvärr inte ta någon studiobild på dem då de såldes väldigt snabbt, så dessa är från telefonen. Och med en liten fin fågel från Donna Wilson : )

image-1
image-2
image-3

 

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>