Början på SS15

Efter några lugna startveckor känns det nu som att det börjar komma igång på många håll, flera mässor startar redan denna vecka och följer i slutet av januari. Har själv njutit av lugnet i januari, kunnat komma till ro efter högt arbetstempo i höstas och planera. Nu gäller det bara att fortsätta hålla tyglarna och vara strukturerad.

Några fina nyheter som i helgen ska spanas in på närmare håll i Cph är dessa nedan från Ferm Living. Det görs mycket produkter kring växter nu vilket jag tycker mycket om! Även mattor som släpptes från Ferm Living redan i höstas, och ytterligare nu, känns väldigt roligt att se, då jag tycker en mellanprisklass på mattor saknas på marknaden.

Produkterna nedan kommer in under vinter/vår, vi väntar på leveransdatum. Ferm Livingmattaväxtstegar

krukamiljöbildgråkruka
ljusgråkrukakrukaterakotta

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>