Renoverad fåtölj

En av de senaste fåtöljerna vi renoverade i slutet av 2017 är denna bruna mysfåtöljen! Köpte den på en auktion i Malmö, så halva släkten har varit med och fraktat upp den i etapper via Växjö till oss i Stockholm.
Den var brun från början, men en ganska fadd trist brun. Hade spanat in denna mustiga varma guldbruna i ett av nuvarande favorittygerna Pitch från Febriks tyger och tänkte först att det var för tråkigt att gå på samma färg, men hade blivit förälskad i just det tyget och kunde inte riktigt släppa det.. Så fick det bli! Fåtöljen är så mjuk och härlig med fotpallen, så den varma bruna samspelade med känslan och blev en shysst kontrast till de kromade benen.

Fåtöljen har fått ny bärande linneväv, ny stoppning av bollfiber och rivet skum och innerkuddar. Klädsel i Febriks tyg Pitch. O puts på kromet som vanligt! Se före & efter nedan, dock ingen revolution denna gång.

Efter:Mimmi Staaf MöbelmakeriMimmi Staaf MöbelmakeriMimmi Staaf Möbelmakeri
Mimmi Staaf Möbelmakeri
Mimmi Staaf MöbelmakeriMimmi Staaf Möbelmakeri

Före:10204539_fullsize_blogg
10204540_fullsize_blogg

 

 

 

Kommentarer2 Kommentarer Kategori Okategoriserade

2 Kommentarer

  1. Hej!
    Vilken fin fåtölj och superfint tyg. Var kan man köpa det? Lyckades bara googla mig fram till hemsidan men ingen återförsäljare.

    • Tack! Du kan köpa det hos oss såklart :-) Det finns i flera olika färger. Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>